2021-10-27 07:44:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Úgy érezheted, valami, vagy valaki hiányzik az életedből

Napi horoszkóp október 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma végre sikerül minden nehézség nélkül túljutnod egy olyan akadályon, ami eddig mindig lehetetlen próbatételnek számított. Most végre kiderülhet, hogy sokkal többre vagy képes, mint azt magadról korábban hitted volna. Ez az élmény végre megerősíti az önmagadba vetett hitedet.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy kissé el kellene szakadnod a külvilágtól, hogy végre helyre tehesd a dolgokat magadban. Az sem biztos, hogy kedvedre van, amit mások szemében látsz, de valójában önmagaddal is kissé elégedetlen vagy. A szenvedélyeid rossz irányba vittek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai napon nem szabad zavarba jönnöd: sok szempár szegeződhet rád, azonban ezek nem vizslatnak, hanem inkább csodálnak téged. Ne félj hát kiállni elébük. Azért nem árt, ha a mai reggelt egy kicsit alaposabb készülődéssel töltöd.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A kedveseddel ma sehogy sem találsz rá a megszokott közös hangra. Úgy érzed, te mindent megtettél azért, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolatotok, de a társad annál kevesebbet törődik veled. Talán épp azért. Kell a zökkenő.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hatalmas belső feszültség tombol benned, és képtelen vagy rájönni az okára. Valójában minél csendesebb a felszín, annál több okod van arra, hogy belül emészd magad. A cselekvés segít. Vezesd le a feszültséget!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzed, a partnered folyton csak gyártja a problémákat, és képtelen arra, hogy valamit egyedül is megoldjon. Valójában talán éppen te szoktattad rá arra, hogy ne döntsön nélküled. Most kellemetlenné vált a saját akaratod. Változtass!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheted, valami, vagy valaki hiányzik az életedből. Nem biztos persze, hogy ezt a valamit csak egy új ismeretség útján szerezheted meg. Lehet, hogy a szellemi kalandozás is elég lehet. Olvass, beszélgess!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kissé már elhanyagoltad az otthon területét. Ez két dolgot jelenthet: egyrészt mutathatja a fizikai szinten való rendrakás szükségességét, de azt is jelezheti, hogy lelki értelemben kell rendet tenned, tisztáznod valamit a családi kapcsolataidban.  
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten kreatív lehetsz, és ezt a képességedet nem csak a munkahelyeden tudod kamatoztatni. A saját házad táján is el tudsz ma bájolni valakit különleges, talán kissé különc ötleteiddel. Legyél bátor, rugaszkodj el a földtől!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Rég elmúlt eseményeken rágódsz még mindig, ott keresed a megoldást, vagy az okokat jelenlegi problémáidra. Pedig azokat itt és most kellene megoldanod. És a gyökerük nem is annyira lelki eredetű, sokkal prózaibb lehet.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szeretnéd meghallani azt a bizonyos belső hangot. A világ zajossága most nem vonz, inkább befelé fordulásra, elmélyedésre szólítanak fel a csillagaid. Az életed problémáját jelentő dolgokra is csak a csendben találhatod meg a megoldást.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyeden ma nyugalom, és valami kellemes, bensőséges hangulat fogad. Semmi okod rá, hogy ne érezd jól magad. Ha az életed amúgy sínen van, akkor képes is vagy elengedni magad. Ám, ha nem, akkor a felszín hiába nyugodt, a mélyben kavarognak az érzések.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: